massageutbildning, fysisk eller online

Går du i tankar om att hitta på något nytt, att byta yrkesbana och arbeta med folk och hälsa? Eller har du kanske alltid drömt om att göra det men inte riktigt vetat exakt vad du vill göra? Eller har du vetat hela tiden, att du vill bli massör? Då har vi ett tips till dig!

Utbilda dig hos Massage & Spaskolan

Massage & Spaskolan erbjuder en unik massageutbildning på äventyrliga Gran Canaria. Deras utbildningar är kvalitetssäkrade inom segmenten massage och wellness och kan gås antingen på plats på Gran Canaria eller som en onlinevariant. Massage och Spaskolan är faktiskt den enda svenska utbildare med det upplägget, med att erbjuda det totala kursutbudet både fysiskt på plats på skolan eller online. En ytterligare riktigt bra sak med skolan är att de kan erbjuda arbete direkt på plats på Gran Canaria efter avslutad utbildning.

Så, går du Massage & Spaskolan behöver du kanske inte skriva ett personligt brev och CV. I alla fall inte om du vill testa på ett jobbäventyr på sydliga breddgrader. Men vill du hellre arbeta hemma i Sverige när du är klar med utbildningen har vi givetvis bra exempel på personligt brev du kan använda som inspiration.