Välj rätt avslutning till ditt personliga brev

Det gäller att alla delar i ditt personliga brev är genomtänka, både för att marknadsföra dig så bra som möjligt och för att sticka ut från mängden. Avslutningen av ditt brev är inget undantag. Vi ger tips på hur du kan tänka.

Så här ska du tänka

Ett väldigt bra tips är att i slutet av ditt personliga brev ha med en snabb beskrivning av dina intressen utanför jobbet där du bakar in hur det kan hjälpa dig i tjänsten du söker. Det ger en lagom bild av ditt privata jag, som inte ska underskattas, men också att du har förståelse för vad tjänsten kräver och att ditt brev är anpassat helt efter det. Därefter avslutar du brevet med en uppmuntran till handling.

Exempel på avslutning

I det här exemplet söker en snickare arbete och avslutar enligt tankegången ovan med en lättsam tom:

”Min fritid ägnar jag gärna i min egen lilla snickarstuga, så man kan säga att jag tar med mig jobbet hem. Där testar jag gärna nya tekniker och lär mig allt om olika material. Är det snö ute tar jag gärna en tur i skidspåren också, men skidorna, de får någon annan bygga. Än så länge.

Ser fram emot att träffas och berätta lite mer om mig själv!”

För ännu fler exempel på avslutningar kan du ladda ner några av alla våra exempel. Läs dessutom våra andra tips för ett perfekt personligt brev.

Några gratis exempel med riktigt bra avslutningar på brevet

KOMMUNIKATÖR

Kommunikatör - Personligt brev mall och exempel

WEBBREDAKTÖR

Webbredaktör- Personligt brev mall

ADMINISTRATÖR

Administratör - Personligt brev mall och exempel

JOBBCOACH

Jobbcoach - Personligt brev mall och exempel

BUTIKSSÄLJARE

Personligt Brev Butikssäljare - mall och exempel

BARNSKÖTARE

Personligt brev barnskötare - mall och exempel