Personligt brev butikschef - mall och exempel

Ladda ner personligt brev för butikschef

Ett riktigt bra exempel på personligt brev för butikschef. I detta exempel söker en person nytt jobb inom en bransch hon arbetat några år i och verkligen älskar. Hon går relativt rakt på sak och tydliggör sin erfarenhet och passion för yrket som butikschef. Hon lägger mycket vikt på sin förmåga att öka försäljningen men också sin förmåga att planera och samla gruppen. Du laddar ner vårt exempel och mall gratis nedan. Lycka till ditt jobbsökande!

Format: .docx
Filstorlek: 63 KB
Version: 1.0
Ladda ner: Gratis

Dela med en vän!

Mer om personligt brev för butikschef

Som butikschef är du förmodligen väldigt bred i dina kunskaper kring att driva en butik. Du har koll på produkten, ekonomin och hur du bäst ökar försäljningen. Du är förmodligen också bra på att samordna och skapa laganda. Det är bara några av de saker du kan trycka på i ditt personliga brev som lärare. Vår guide nedan förklarar på ett enkelt sätt hur du kan skriva ett brev som imponerar. Guiden tillsammans med mallen ovan kommer garanterat öka dina chanser att få komma på en efterlängtad anställningsintervju. Vi har många bra exempel på den här sajten, men det här är förmodligen att av våra absolut bästa. Nu kör vi!

Inledningen på brevet

Det första stycket i det personliga brevet bör gå direkt på sak och förklara varför du söker jobbet och kort vad det är som gör att du är rätt person för det.

Hej!

Jag är en utåtriktad person med breda ledaregenskaper och stort säljdriv vars absolut största intresse är mode och design. Idag arbetar jag som butikschef på ACNE i Stockholm där jag trivs riktigt bra men när jag läste er annons kände jag direkt, det här vill jag göra och det här är det perfekta steget för mig!

Brödtexten

Det här är det långa avsnittet i ditt personliga brev som butikschef och utgör alltså huvuddelen. Här ska du berätta om vad dina erfarenheter gett dig och kan ge arbetsgivaren, vilken eller vilka utbildningar du gått och vilka resultat du uppnått i eventuella tidigare anställningar. Få också med hur dina kunskaper och egenskaper kommer vara till glädje för butiken och eventuellt koncernen. Var inte heller rädd för att arbeta in dina fritidsintressen i ditt brev om de kan vara till nytta för din ansökan. Men håll den delen kort. Så här kan det se ut:

Jag har både kunskapen och ambitionen som krävs för att vara en riktigt bra butikschef. Jag engagerar mig djupt i det jag är intresserad av, är strukturerad, duktig på att planera och samordna samt besitter en förmåga att löpande öka säljvolymerna där jag arbeter. Något jag gjort hos alla mina tidigare arbetsgivare.

I mina tidigare anställningar har jag varit bl.a. butikssäljare, visual merchandiser och butikschef och det har gett mig en bred förståelse för alla delar i vad som gör ett lyckat butikskoncept och vad som driver försäljning. Och jag älskar verkligen det ansvar och den kombinationen av uppgifter som kommer med butikschefsrollen. Att få kombinera mina kompetenser med min stora passion är verkligen en ynnest och med mig skulle ni få en person som verkligen skulle ge allt. Och lite till.

Med mig skulle ni få en person som är lyhörd, alltid håller koll på nuvarande och kommande trender och sätter prestige i att alltid ge bästa möjliga service. Jag tror också att jag skulle bjuda på många skratt då jag också har en positiv syn på livet och älskar att skapa nya relationer. Livet ska vara roligt helt enkelt!

Min fritid tycker jag om att ägna idrott och då främst golf, skidåkning och vandring. Dessutom är jag en riktig vinterbadare. Jag driver även en blogg med inriktning mode och design med ett stort antal följare och läsare, till det har jag också ett populärt Instagramkonto.

Avslutningen

Sista delen av brevet är också din sista möjlighet att göra ett avtryck. Oftast räcker det men en enklare uppmaning i stil med:

Jag ser fram emot att träffa er och få presentera mig ännu lite närmare.

Med vänlig hälsning

Moa Jobbkvist

Fler bra och gratis exempel

KOMMUNIKATÖR

Kommunikatör - Personligt brev mall och exempel

WEBBREDAKTÖR

Webbredaktör- Personligt brev mall

ADMINISTRATÖR

Administratör - Personligt brev mall och exempel

JOBBCOACH

Jobbcoach - Personligt brev mall och exempel

BUTIKSSÄLJARE

Personligt Brev Butikssäljare - mall och exempel

BARNSKÖTARE

Personligt brev barnskötare - mall och exempel