Personligt brev kundservice

Ladda ner brev för kundservicemedarbetare

Exempel på personligt brev för dig som vill arbeta inom kundservice. I det här exemplet söker en person med en del tidigare erfarenhet nytt jobb på en bank, en bransch han inte arbetat i tidigare. Det är ett riktigt bra exempel som är bra inbyggt, får med allt på få rader (viktigt) och säljer in personen precis lagom.

Format: .docx
Filstorlek: 132 KB
Version: 1.0
Ladda ner: Gratis

Dela med en vän!

Mer om personligt brev för kundservice

Arbetar du med kundservice? Då är du förmodligen en positiv person som gillar att arbeta med olika typer av människor, är prestigelös och med glädje tar dig an olika typer av arbetsuppgifter. Det är bara några av de saker du kan trycka på i ditt personliga brev för ett arbete inom kundservice. Vår guide nedan förklarar på ett enkelt sätt hur du kan skriva ett brev som imponerar. Guiden tillsammans med mallen ovan kommer garanterat öka dina chanser att få komma på en efterlängtad anställningsintervju. Nu kör vi!

Inledningen på brevet

Det första stycket i det personliga brevet bör gå direkt på sak och förklara varför du söker jobbet och kort vad det är som gör att du är rätt person för det. I inledningen nedan visar personen direkt att han har erfarenheten för jobbet men också nyfikenheten på branschen han söker sig till. Hans rubrik signalerar också ett visst självförtroende för rollen och väcker garanterat intresse.

Jag är rätt person för er!

Jag har flera års erfarenhet inom kundservice  och när jag läste om er utlysta tjänst som medarbetare i kundstjänstteamet kände jag direkt att – här vill jag jobba! Dels för att jag verkligen fastnade för rollbeskrivningen och dels för att jag alltid varit intresserad av finansbranschen.

Brödtexten

Det här är det långa avsnittet i ditt personliga brev som lärare och utgör alltså huvuddelen. Här ska du berätta om vad dina erfarenheter gett dig och kan ge arbetsgivaren, vilken eller vilka utbildningar du gått och vilka resultat du uppnått i eventuella tidigare anställningar. Få också med hur dina kunskaper och egenskaper kommer vara till glädje för företaget. Så här kan det se ut när du på ett enkelt men snyggt sätter beskriver just detta:

Jag har tidigare arbetet inom kundservice som receptionist på Grand Hotel och fastighetsbolaget Klövern. Det har gett mig god förståelse för vikten av rollen och relationerna mellan olika typer av människor. Jag har dessutom arbetet som assistent på ICA:s huvudkontor där jag arbetat med många olika moment och stöttat olika chefer i deras vardagliga arbete.

Utöver mina erfarenheter tror jag att mina egenskaper passar perfekt i rollen. Jag är serviceminded och prestigelös, har väldigt lätt för att lära mig nya moment och har en positiv attityd som kan få även den mest missnöjda kunden att gå därifrån med ett leende på läpparna. Jag besitter även förmågan att hålla humöret på topp och ordning och reda även i de mest stressiga situationer.

Avslutningen

Sista delen av brevet är också din sista möjlighet att göra ett avtryck. Avsluta gärna kort och med en enkel uppmaning som tydligt visar att du är rätt för jobbet:

Jag ser fram emot att få komma och presentera mig närmare och lära känna er på ett personligt möte.

Med vänlig hälsning

Erik Nihl

Fler bra och gratis exempel

KOMMUNIKATÖR

Kommunikatör - Personligt brev mall och exempel

WEBBREDAKTÖR

Webbredaktör- Personligt brev mall

ADMINISTRATÖR

Administratör - Personligt brev mall och exempel

JOBBCOACH

Jobbcoach - Personligt brev mall och exempel

BUTIKSSÄLJARE

Personligt Brev Butikssäljare - mall och exempel

BARNSKÖTARE

Personligt brev barnskötare - mall och exempel