Personligt brev undersköterska

 

 

Personligt brev för undersköterska

Exempel på personligt brev för undersköterska. I detta exempel söker en person med fyra år inom yrket en tjänst på ett annat sjukhus. Personen trycker på sina erfarenheter men främst sin passion för yrket och dess målgrupp.

Format: .docx
Filstorlek: 20 KB
Version: 1.0
Ladda ner: Gratis

Dela med en vän!

FLER BRA EXEMPEL PÅ PERSONLIGT BREV

ADMINISTRATÖR

Personligt brev mall och exempel
Ladda Ner

LÄRARE

Personligt brev lärare
Ladda Ner

WEBBREDAKTÖR

Personligt brev mall
Ladda Ner

CHEFSASSISTENT

Personligt brev exempel
Ladda Ner

JOBBCOACH

Personligt brev mall jobbcoach
Ladda Ner

BUTIKSSÄLJARE

Personligt Brev Butikssäljare
Ladda Ner

Brev för Undersköterska (utdrag)

Passionerad och erfaren undersköterska med en stor dos empati.

Jag är en legitmerad undersköterska med den erfarenhet och de egenskaper som krävs för att vara en del av teamet som ska rehabilitera patienter med särskilda behov. Min ambition har alltid varit att få arbeta på Norra Sjukhuset och jag blev därför extra glad över att läsa er annons, bade tjänsten och arbetsplatsen lockar väldigt mycket.

Jag arbetar idag, sedan fyra år, på Södersjukhuset i Stockholm med rehabilitering av cancerpatienter. Som en del av ett rehabiliteringsteam är min egen del riktad främst mot patientarnas fysiska funktioner. Arbetet är krävande men väldigt givande och ställer krav på egenskaper som tålamod och förmåga att pusha och lyssna. Under min tid på SöS har patienterna alltid känt mitt fulla stöd och nått snabba framsteg i sina individuella processer, något jag är väldigt stolt över.

Som person är jag engagerad, empatisk och lite ambitiös. Jag sätter personliga mål till teamets och atbetar alltid efter att överträffa dem. Jag trivs i en miljö med högt tempo och där alla delar passionen att göra det lite extra för varje enskild patient. Min önskan är att fortsätta min bana som undersköterska men genom Norra Sjukhuset utveckla mig ännu mer och få kunskap om och erfarenhet från fler områden inom sjukvården.

Ser fram emot att träffas i person, få berätta lite mer om mig själv och att lära känna er.

Med vänlig hälsning
Fredrik Brevsäter