Personligt brev mall verksamhetsutvecklare - mall och exempel

Personligt brev för verksamhetsutvecklare

Ett lite annorlunda exempel på personligt brev. Detta är för verksamhetsutvecklare men kan enkelt ändras till en annan typ av tjänst/roll. Vi fångar läsarens intresse direkt med en slående inledning och fortsätter sedan att förklara drivet av att vilja utveckla företaget man ska jobba för, något som är centralt för en verksamhetsutvecklare. Det här personliga brevet innehåller inte exempel som vi annars rekommenderar så komplettera brevet med ett CV som innehåller det.

Format: .docx
Filstorlek: 98 KB
Version: 1.0
Ladda ner: Gratis

Dela med en vän!

Mer om personligt brev för verksamhetsutvecklare

Som verksamhetsutvecklare är du förmodligen bra på att göra omvärldsanalyser, läsa av marknaden och prioritera insatser för det företag du arbetar för. Det är är bara några av de saker du kan trycka på i ditt personliga brev som verksamhetsutvecklare. Vår guide nedan förklarar på ett enkelt sätt hur du kan skriva ett brev som imponerar. Guiden tillsammans med mallen ovan kommer garanterat öka dina chanser att få komma på en efterlängtad anställningsintervju. Nu kör vi!

Inledningen på brevet

Det första stycket i det personliga brevet bör gå direkt på sak och förklara varför du söker jobbet och kort vad det är som gör att du är rätt person för det. I detta exempel håller vi det relativt kort och enkelt, men inledningen med sin unika rubrik väcker helt klart läsarens intresse.

Investera i mig och jag går all in!

Jag är en erfaren verksamhetsutvecklare på jakt efter en ny spännande utmaning, där jag får användning av mina professionella färdigheter och sociala egenskaper för att föra verksamheten framåt.

 

Brödtexten

Det här är det långa avsnittet i ditt personliga brev som lärare och utgör alltså huvuddelen. I det här brevet håller vi det dock relativt kort då det tillhörande CV:t bör innehålla alla viktiga detaljer och brevet endast blir ett enklare komplement till det. Här ska du berätta om vad dina erfarenheter gett dig och kan ge arbetsgivaren, vilken eller vilka utbildningar du gått och vilka resultat du uppnått i eventuella tidigare anställningar. Få också med hur dina kunskaper och egenskaper kommer vara till glädje för skolan, gärna genom en anekdot av någon sort.

Som person och kollega drivs av att arbeta i högt tempo i expansiva faser och att arbeta i team även om jag också arbetar väldigt starkt självständigt. Efter flera lyckosamma år som verksamhetsutvecklare har jag lärt mig att hantera situationer under stark press där många olika personer varit involverade, något jag haft stor nytta av i alla projekt. Mina sociala färdigheter och min förmåga att känna av är några av mina starkaste egenskaper.

Avslutningen

Sista delen av brevet är också din sista möjlighet att göra ett avtryck. Förklara varför de ska kalla just dig till en intervju och avsluta med en uppmaning. Så här kan du avsluta på ett sätt som alldeles säkert kommer väcka intresse. I det här brevet säljaren personen verkligen in sig i sista stycket:

Med mig skulle ni få en person som sprider arbetsglädje, vågar utmana invanda mönster och förstår vikten av och uppskattar varje roll i ett lag. Jag är ambitiös i allt jag tar mig an, en person som tar in och lyssnar och aldrig nöjer mig med att sitta still utan vill alltid prestera lite högre än förväntat.

Vad tror ni? Kan det vara mig ni letar efter?

Med vänlig hälsning

Ida Brevberg

Fler bra och gratis exempel

KOMMUNIKATÖR

Kommunikatör - Personligt brev mall och exempel

WEBBREDAKTÖR

Webbredaktör- Personligt brev mall

ADMINISTRATÖR

Administratör - Personligt brev mall och exempel

JOBBCOACH

Jobbcoach - Personligt brev mall och exempel

BUTIKSSÄLJARE

Personligt Brev Butikssäljare - mall och exempel

BARNSKÖTARE

Personligt brev barnskötare - mall och exempel