Se till att nyttja dina kunskaper på rätt sätt – sök jobb!

Letar du efter ett deltidsjobb vid sidan om studierna, är du en nygräddad student på jakt efter första jobbet eller söker du efter en ny utmaning i karriären? Då verkar det vara dags att få användning utav dina kunskaper kring att skriva ett personligt brev!

Oavsett vart på trappan i karriären du är så finns det en riktigt bra hemsida för dig! StudentJob.se hjälper unga personer, studenter och young professionals att hitta lediga jobb inom flertalet olika branscher, snabbt och enkelt.

Att jobba öppnar många nya dörrar och hjälper dig även att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan. Du får chansen att bygga på ditt CV, knyta nya kontakter, utveckla dina kunskaper inom ditt arbetsområde och förhoppningsvis får du även en trevlig arbetsplats som leder till många nya vänner och erfarenheter! Studentjob.se är en gratis jobbportal med just nu 2400 lediga jobbvakanser, där du kan hitta lediga extrajobb, deltidsjobb, praktikplatser och heltidsjobb.

På hemsidan hittar du dessutom andra tips och trix som kan vara bra att ha som ett ess i rockärmen när det är dags för dig att söka jobb. Visste du att många gånger är det platsen du är på som är avgörande för hur effektivt du arbetar eller pluggar? Eller att du kan göra olika andningsövningar för att minska stress, öka sömn eller effektivisera träning? Detta och mycket mer kan du läsa på den populära bloggen. Du kan dessutom hitta karriärråd där du får hjälp med allt från hur du snyggar till ditt CV, förbättrar din prestation på arbetsintervjun, hur du klarar dig genom första veckan på ditt nya jobb och information om vilka jobb du kan i olika åldrar.

Det enda du behöver göra för att sätta igång med ditt jobbsökande är att skapa en personlig profil, det kan du göra genom att klicka här. Sedan kan du välja och vraka bland platsannonserna!

Några gratis exempel på personligt brev

KOMMUNIKATÖR

Kommunikatör - Personligt brev mall och exempel

WEBBREDAKTÖR

Webbredaktör- Personligt brev mall

ADMINISTRATÖR

Administratör - Personligt brev mall och exempel

JOBBCOACH

Jobbcoach - Personligt brev mall och exempel

BUTIKSSÄLJARE

Personligt Brev Butikssäljare - mall och exempel

BARNSKÖTARE

Personligt brev barnskötare - mall och exempel